Mini USB luftfukter, Hvit 360 ml

Sendes fra Fjell innen 24 timer
SKU
NO_MUH260
kr 285,00

MUH260 mini luftfukter er en kompakt, bærbar enhet som vil være perfekt for kontoret, bilen og små rom. MUH260 -modellen drives fra USB -porten.
Ultralydsteknologi muliggjør stille drift, slik at du kan nyte riktig nivå av luftfuktighet mens du jobber eller mens du hviler og sover.

Nøkkelfunksjoner i MUH260 -modellen:

En del datakomponenter bidrar til positivt ladet ionisering av luftpartiklene. Dette gjelder spesielt CRT-skjermer og strømforsyninger, og virker etter negativt inn på mennesker. Men luft kan tilføres negative ioner med en ioniseringsprosess. Takket være ioniseringsfunksjonen eliminerer negative ioner positive ioner, ved at mikroorganismer faller til jorden i stedet for å nå bronkiene og lungene.

  • USB-drevet
  • Mini luftfukteren drives av den innebygde USB-porten. Settet inneholder en
  • 1 meter USB -strømkabel (adapter ikke inkludert).

KOMPAKT STØRRELSE
Mini luftfukteren er en kompakt, bærbar enhet som vil være perfekt for kontoret (arbeidsstasjonen), bilen og små rom.

KONTINUERLIG DRIFT OG PULSERENDE MODUS
Enheten har en kontinuerlig modus og en pulsmodus. I pulsmodus: 3 sekunders drift, 2 sekunder pause.

SUBTILT LED LYS
LED -dekselets bakgrunnsbelysning gir bedre synlighet når enheten brukes i et mørkt rom eller om natten. Det gir også en bedre estetisk følelse. Mulig å endre fargen på bakgrunnsbelysningen.

AUTOMATISK SLUKKING
Luftfukteren styrer vannivået i beholderen og slås av automatisk om den går tom for vann.

Hvordan fungerer en ultralydfukter?
Ultralydfukteren bruker ultralyd for å bryte ned vannmolekyler med en diameter på omtrent 1-5um og generere tåke. Ventilasjonssystemet sprer de nedbrutte vannmolekylene i den tørre luften, der den nødvendige fuktigheten oppnås under fordampning. Tydelig synlig jevn tåke slipper ut fra enheten. Dette gjenoppretter og opprettholder et passende fuktighetsnivå i rommet, det anbefales å være på et nivå mellom 40-60%.

Konstruksjonen av ultralydfuktere er mer komplisert enn damp eller fordampende luftfuktere, så det gir mulighet for mer presis fuktighetskontroll i rommet.

Mer informasjon
Leverandør NOVEEN
Copyright © 2020 Skando AS. Alle rettigheter forbeholdt.