🚀 FRI FRAKT OVER 749 kr 🚚

⚡ LYNRASK LEVERING I HELE NORGE 🇳🇴

Munnbind KN95 FFP2, med ventil, Svart, CE merket, 10 stk

Varianter

-14%
Spesialpris 389,00 kr Vanlig Pris 450,00 kr
PÅ LAGER, SENDES INNEN 24 TIMER
SKU
KN95SV-10
Kampanje

KN95/N95 ansiktsmasker eller respirasjonsmasker, er designet for å filtrere ut fine partikler fra luften og klassifisert som personlig verneutstyr (PVU). KN95 ansiktsmaske med ventil består av 6 lag, som gir avansert puste egnskaper gjennom unike filter material. Der du både med lavt og høyt  pustemotstand får en effektiv beskyttelse mot sub-mikronpartikler, fint støv, ikke-flyktig damp og biologiske faktorer, f.eks TB, SARS og pandemisk influensa.

Et tohodet stroppedesign med et topunktsbeslag hjelper til med å sikre en sikker passform. Justerbare neseklemmer og behagelig skummateriale gir en mer tilpasset passform. Den lette konstruksjonen forbedrer komforten under bruk ogøker levetiden på masken. Ikke sterile. Farge - Sort.

• Ventil

• Ikke medisinske
• >95% filtrering av partikler
• Godkjent for fly 
• 100% lateksfri

Følg helsemyndighetenes anbefalinger om bruk av munnbind, hånd- og hostehygiene og hold minst 1 meter avstand.

 

Standarder og merking

• CE

 

Bruksanvisning

1. Vask hendene grundig før du tar på deg munnbindet.
2. Hold munnbindet i kantene foran deg, med den hvite siden innover og neseklemmen oppover. Dra en gummistrikk bak hvert øre.
3. Klem og stryk fingrene langs neseklemmen et par ganger for å forme den til neseryggen din, for å forhindre at luft kommer inn mellom munnbindet og nesen din.
4. Klem neseklemmen mens du trekker den nedre delen av munnbindet under haken din for å oppnå en bedre og strammere passform.
5. Ikke berør munnbindet mens du bruker det, og hold bare i gummistrikkene når du fjerner det. Kast munnbindet på riktig måte.
Ikke bruk munnbindet i mer enn 4 timer. Fjern munnbindet hvis det blir vanskelig å puste, det blir fuktig eller munnbindet blir løst.

 

Lagring

Munnbindene må oppbevares tørt og under rene forhold hvor temperaturen er mellom 10°C-35°C med luftfuktighet mellom 45%-65%. Åpne bokser bør oppbevares skjermet fra lysstoffrør og direkte sollys.

Lagres helst i originalemballasjen under tørre forhold.

Ved lagring som anbefalt, vil de kjemiske egenskapene være uforandret i opptil 2 år fra produksjonsdatoen. Levetid kan ikke spesifiseres da den avhenger av bruken. Det er brukers ansvar å fastslå om munnbindene er egnet for tiltenkt bruk.

Mer informasjon
Leverandør PVU Bergen
Kunder som så på dette så også på
 1. Munnbind KN95 FFP2, Beige, CE merket, 1 stk
  PVU Bergen
  Munnbind KN95 FFP2, Beige, CE merket, 1 stk
  Spesialpris 9,00 kr Vanlig Pris 19,00 kr
 2. Munnbind, Mørke Blå, CE merket, 3 lag med ørestrikk, 50 stk
  PVU Bergen
  Munnbind, Mørke Blå, CE merket, 3 lag med ørestrikk, 50 stk
  Spesialpris 99,00 kr Vanlig Pris 239,00 kr
 3. Reflekssele / Refleksvest, Svart
  Skando
  Reflekssele / Refleksvest, Svart
  Spesialpris 49,00 kr Vanlig Pris 89,00 kr
Copyright © 2021 Nettcon AS. Alle rettigheter forbeholdt.