Munnbind KN95 FFP2, Grå, CE merket, 50 stk

Varianter

Sendes fra Fjell innen 24 timer
SKU
KN95-GRÅ-50
Spesialpris kr 289,00 Vanlig Pris kr 499,00

FILTRERENDE HALVMASKE FFP2

 

  • sertifisert maske designet for å beskytte luftveiene
  • beskytter mot de skadelige effektene av luftforurensninger i form av faste partikler og flytende partikler som danner aerosoler (støv, røyk, tåke, virus, bakterier) opptil 10 x TLV
  • universell størrelse
  • lett, komfortabel struktur
  • kun europeiske materialer med STANDARD 100 OEKO-TEX-sertifikat
  • neseklemme for tilpasning
  • uten ventil
  • utløpsdato 3 år fra produksjonsdato
  • individuelt pakket i foliepose

 

Beskytter FFP2-maske mot Covid-19?

Åndedrettsvern i klasse FFP2 eller FFP3 (EU-standard) og i klassene KN95 og KN99 er de som filtrerer best bort partikler og aerosoler. Dette gir den beste beskyttelsen mot luftbårne smittsomme sykdommer forårsaket av et virus som coronavirus, SARS, H1N1 osv. Dette er den beste beskyttelsen mot et utbrudd som det vi opplever i dag.

Følg helsemyndighetenes anbefalinger om bruk av munnbind, hånd- og hostehygiene og hold minst 1 meter avstand.

 

Standarder og merking

• CE EN 149:2001 + A1:2009

 

Produktvedlegg

 

Bruksanvisning

1. Vask hendene grundig før du tar på deg munnbindet.
2. Hold munnbindet i kantene foran deg, med den hvite siden innover og neseklemmen oppover. Dra en gummistrikk bak hvert øre.
3. Klem og stryk fingrene langs neseklemmen et par ganger for å forme den til neseryggen din, for å forhindre at luft kommer inn mellom munnbindet og nesen din.
4. Klem neseklemmen mens du trekker den nedre delen av munnbindet under haken din for å oppnå en bedre og strammere passform.
5. Ikke berør munnbindet mens du bruker det, og hold bare i gummistrikkene når du fjerner det. Kast munnbindet på riktig måte.
Ikke bruk munnbindet i mer enn 4 timer. Fjern munnbindet hvis det blir vanskelig å puste, det blir fuktig eller munnbindet blir løst.

 

Lagring

Munnbindene må oppbevares tørt og under rene forhold hvor temperaturen er mellom 10°C-35°C med luftfuktighet mellom 45%-65%. Åpne bokser bør oppbevares skjermet fra lysstoffrør og direkte sollys.

Lagres helst i originalemballasjen under tørre forhold.

Ved lagring som anbefalt, vil de kjemiske egenskapene være uforandret i opptil 2 år fra produksjonsdatoen. Levetid kan ikke spesifiseres da den avhenger av bruken. Det er brukers ansvar å fastslå om munnbindene er egnet for tiltenkt bruk.

Mer informasjon
Leverandør PVU BERGEN
Copyright © 2020 Skando AS. Alle rettigheter forbeholdt.