Munnbind, Rosa, CE merket, 3 lag med ørestrikk, 50 stk

Varianter

Sendes fra Fjell innen 24 timer
SKU
MTR250
Spesialpris kr 99,00 Vanlig Pris kr 239,00

Munnbind, CE merket, laget av ikke vevd polypropylene med en integrert metalstrimmel over nesen. Godt feste med elastisk stropp rundt øre. Rosa side vendes ut. >95% filtrering av partikler.

Gode pusteegenskaper. Farge: Rosa. Mål/størrelse: 175 x 95 mm. Ikke sterile. 

• Materiale i 3 lag med myk strikk for ørene
• CE merket
• >95% filtrering av partikler
• Godkjent for fly 
• 100% lateksfri

Følg helsemyndighetenes anbefalinger om bruk av munnbind, hånd- og hostehygiene og hold minst 1 meter avstand.

 

Standarder og merking

• CE
• EN 149:2001+A1:2009

 

Bruksanvisning

1. Vask hendene grundig før du tar på deg munnbindet.
2. Hold munnbindet i kantene foran deg, med den hvite siden innover og neseklemmen oppover. Dra en gummistrikk bak hvert øre.
3. Klem og stryk fingrene langs neseklemmen et par ganger for å forme den til neseryggen din, for å forhindre at luft kommer inn mellom munnbindet og nesen din.
4. Klem neseklemmen mens du trekker den nedre delen av munnbindet under haken din for å oppnå en bedre og strammere passform.
5. Ikke berør munnbindet mens du bruker det, og hold bare i gummistrikkene når du fjerner det. Kast munnbindet på riktig måte.
Ikke bruk munnbindet i mer enn 4 timer. Fjern munnbindet hvis det blir vanskelig å puste, det blir fuktig eller munnbindet blir løst.

 

Lagring

Munnbindene må oppbevares tørt og under rene forhold hvor temperaturen er mellom 10°C-35°C med luftfuktighet mellom 45%-65%. Åpne bokser bør oppbevares skjermet fra lysstoffrør og direkte sollys.

Lagres helst i originalemballasjen under tørre forhold.

Ved lagring som anbefalt, vil de kjemiske egenskapene være uforandret i opptil 2 år fra produksjonsdatoen. Levetid kan ikke spesifiseres da den avhenger av bruken. Det er brukers ansvar å fastslå om munnbindene er egnet for tiltenkt bruk.

Mer informasjon
Leverandør PVU BERGEN
Copyright © 2020 Skando AS. Alle rettigheter forbeholdt.