Om oss

Vi i Skando ønsker å være en miljøvennlig nettbutikk med miljøbevisste produkter for hele familien. I tillegg til en fysisk butikk på Fjell på Sotra der du kan komme å se de flotte varene våre, sender vi til hele landet fra vårt lager i Norge.

 

Hos oss kan du få alt fra lekkert interiør, alt fra dekorasjon, kjøkkenutstyr, møbler og belysning til unike hagemøbler, julepynt man ikke finner andre steder og et stort utvalg i leker for barn i alle aldre. I alle våre produkter har vi fokus på at det skal være produsert på en miljøbevisst måte og være et unikt tilskudd til ditt hjem og din familie.

 

Vi vil være best på kundeservice og hjelper deg gjerne om du har spørsmål om noen av våre produkter eller andre ting rundt din handel med oss. Ta en kikk rundt på siden vår og utforsk litt, så vil du garantert finne ting du kunne tenkt deg selv eller vil gi bort i gave til en du liker.

 

Vårt hovedfokus i PVU Bergen er å levere løsninger for en sunnere og tryggere hverdag. Vi leverer profesjonelle sikkerhets- og helseprodukter til private, offentlige og bedriftskunder i hele Norge. Vi sender varene med Bring eller klargjør for henting på vårt lager i Møvikveien 213, 5357 Fjell.

Vi nås lett på telefon, chat eller e-post. Vår kundeservice er klar for å løse, gi råd eller hjelpe med å finne den beste løsningen.

Copyright © 2020 Skando AS. Alle rettigheter forbeholdt.