Tykkere Engangshansker - Nitrilhansker gogrip Svart XL - 50 stk

Varianter

Størrelse

Sendes fra Fjell innen 24 timer
SKU
RP30023005_0001
kr 219,00

Nitrilhansker med en revolusjonerende, distinkt diamanttekstur Beskyttende spesialisthansker laget av nitril gir utmerket grep og beskyttelse under arbeid under fettete eller fuktige forhold, og de er perfekte for bilindustrien og gjør det selv.

Gogrip-hansker med redusert slitasje er tykkere enn standardhansker, noe som tillater lengre arbeid i hanskene sammenlignet med standard nitrilhansker. Dette reduserer kostnadene ved resirkulering og sparer plass og kostnader.

 

Motstand mot virus

Hanskene samsvarer med den amerikanske standarden ASTM F1671 og den europeiske standarden EN ISO 374-5. Etter å ha blitt testet for samsvar med begge standarder og for penetrering av Phi X174-bakteriofagen i henhold til EN ISO 16604, kan produktet anses å gi effektiv beskyttelse mot bakterier, sopp og virus.

 

Diamant tekstur

Unik, anti-skli 3D-struktur for å sikre enestående grep selv under vanskelige arbeidsforhold. Takket være den innovative, pyramideformede teksturen gir hanskene et stabilt grep på ethvert verktøy.

 

Komfortabel innvendig

3D-diamantteksturen sikrer luftsirkulasjon inne i hanskene, og reduserer svette i hendene og merkbar håndtretthet. Dette er en unik funksjon som ikke finnes i andre verne- og medisinske hansker som ikke har overflater med 3D-tekstur.

 

Motstand mot kjemikalier

gogrip-hansker er klassifisert som personlig verneutstyr av CAT. III type B i henhold til forordning (EU) 2016/425 om personlig verneutstyr. Derfor har de høy kjemisk motstand mot utvalgte stoffer i henhold til EN ISO 374-1:2016. Takket være den kjemiske motstanden kan hanskene brukes i miljøer hvor brukeren utsettes for kontakt med utvalgte kjemikalier (lakkering, kjemisk industri og detaljering & tuning).

 

Godkjent for kontakt med mat

Begrenset overføring av skitt fra den ansattes hender til maten, samt fra maten til den ansattes hender. Hanskene er i samsvar med EU-forskrifter som godkjenner dem for bruk i kontakt med mat, og de kan brukes i næringsmiddelindustrien.

 

Nøyaktige bevegelser

Diamantteksturen garanterer et sikkert grep og passformen til håndens form hjelper under arbeid som krever høy presisjon.

 

Berøringsskjermhansker

Takket være den unike 3D-teksturen kan de enkelt brukes til å betjene mobile enheter under alle forhold uten å måtte ta av hanskene under arbeid.

 

2x tykkere

For høyere hanskestyrke og strekkbarhet. Også takket være de tykkere veggene er hanskene egnet for lengre arbeid under vanskelige forhold. Perfekt for langvarig bruk. Takket være den økte tykkelsen gir hansken økt motstand mot kjemikalier.

 

Praktisk farge

Den svarte fargen på hansken er et utmerket valg for verkstedarbeid.

 

En hanske, mange bruksområder

Alt konstruksjons- og monteringsarbeid, inkludert innen bil-, bygg-, industri-, mekanisk-, matrelatert, renhold og gjør-det-selv-sektorene. Egnet for elektrikere, rørleggere, vedlikeholdsteknikere, metall- og trebearbeidingsansatte, ansatte i kommunale tjenester og tekniske, drifts- og sanitærseksjoner.

 

CE merking:

  • EN ISO 374-1
  • EN ISO 374-5
  • EN ISO 21420
  • EN ISO 374-2
  • EN ISO 374-4
  • EN 16523-1
Tykkere Engangshansker - Nitrilhansker gogrip Svart XL - 50 stk
Tykkere Engangshansker - Nitrilhansker gogrip Svart XL - 50 stk
Tykkere Engangshansker - Nitrilhansker gogrip Svart XL - 50 stk
Tykkere Engangshansker - Nitrilhansker gogrip Svart XL - 50 stk
Mer informasjon
Leverandør Mercator Medical
Copyright © 2020 Skando AS. Alle rettigheter forbeholdt.