🚀 FRI FRAKT OVER kr 595 🚚

⚡ LYNRASK LEVERING I HELE NORGE 🇳🇴  

Munnbind, Svart, CE merket, 3 lag med ørestrikk, 10 stk

kr 69,00
PÅ LAGER, SENDES INNEN 24 TIMER
SKU
S210CE

CE-sertifisert munnbind

Munnbind, CE merket, laget av ikke vevd polypropylene med en integrert metalstrimmel over nesen. Godt feste med elastisk stropp rundt øre. Svart side vendes ut. >95% filtrering av partikler.

Gode pusteegenskaper. Farge: Svart. Mål/størrelse: 175 x 95 mm. Ikke sterile. 

• Materiale i 3 lag med myk strikk for ørene
• CE merket
• >95% filtrering av partikler
• Godkjent for fly 
• 100% lateksfri

Følg helsemyndighetenes anbefalinger om bruk av munnbind, hånd- og hostehygiene og hold minst 1 meter avstand.

 

Standarder og merking

• CE
• EN 149:2001+A1:2009

 

Bruksanvisning

1. Vask hendene grundig før du tar på deg munnbindet.
2. Hold munnbindet i kantene foran deg, med den hvite siden innover og neseklemmen oppover. Dra en gummistrikk bak hvert øre.
3. Klem og stryk fingrene langs neseklemmen et par ganger for å forme den til neseryggen din, for å forhindre at luft kommer inn mellom munnbindet og nesen din.
4. Klem neseklemmen mens du trekker den nedre delen av munnbindet under haken din for å oppnå en bedre og strammere passform.
5. Ikke berør munnbindet mens du bruker det, og hold bare i gummistrikkene når du fjerner det. Kast munnbindet på riktig måte.
Ikke bruk munnbindet i mer enn 4 timer. Fjern munnbindet hvis det blir vanskelig å puste, det blir fuktig eller munnbindet blir løst.

 

Lagring

Munnbindene må oppbevares tørt og under rene forhold hvor temperaturen er mellom 10°C-35°C med luftfuktighet mellom 45%-65%. Åpne bokser bør oppbevares skjermet fra lysstoffrør og direkte sollys.

Lagres helst i originalemballasjen under tørre forhold.

Ved lagring som anbefalt, vil de kjemiske egenskapene være uforandret i opptil 2 år fra produksjonsdatoen. Levetid kan ikke spesifiseres da den avhenger av bruken. Det er brukers ansvar å fastslå om munnbindene er egnet for tiltenkt bruk.

Mer informasjon
Leverandør Nettcon
Copyright © 2020 Nettcon AS. Alle rettigheter forbeholdt.