Munnbind FFP3 (P3,KN99), Svart, 10 stk

Sendes fra Fjell innen 24 timer
SKU
FFP3-SVART-10
Spesialpris kr 299,00 Vanlig Pris kr 799,00

Hva er FFP3-maske?

En FFP3-maske er verneutstyr som beskytter brukeren fra å inhalere aerosoler (støv/røyk) samt gass og damp av for eksempel helsefarlige desinfeksjonsmidler og bedøvelsesgass. Den beskytter også brukeren mot å inhalere dråper av smittsomme væskeformige partikler, som sopp eller virus.

  • FFP3-masker er den mest filtrerende FFP-masken. Med en minimums filtreringsprosent på 99% og maks 2% lekkasje inn beskytter den mot svært fine partikler som for eksempel asbest. Hovedsaklig blir disse brukt byggebransjen, jordbruk og av helsepersonell mot influensavirus.

Den justerbare neseklipsen, med buet design med lav profil og formet nesepanel, bidrar til å sikre bedre tetning og god passform. Det pregede toppanelet er konstruert for å redusere brilledugging, og gir bedre sikt. Myk skumm innvendig.

 

Beskytter FFP2 / FFP3-masker mot Covid-19?

Åndedrettsvern i klasse FFP2 eller FFP3 (EU-standard) og i klassene KN95 og KN99 er de som filtrerer best bort partikler og aerosoler. Dette gir den beste beskyttelsen mot luftbårne smittsomme sykdommer forårsaket av et virus som coronavirus, SARS, H1N1 osv. Dette er den beste beskyttelsen mot et utbrudd som det vi opplever i dag.

Produktdetaljer

  • Plass til mer ansiktsbevegelse med tredelt paneldesign
  • Bedre pusteegenskaper med høykvalitets filtermateriale som gir god komfort og lav pustemotstand
  • Det avrundede nesepanelet er designet for å redusere dugging og gi bedre sikt
  • Kompatibelt med vernebriller og hørselvern

Munnbindet er godkjent i henhold til FFP3 i henhold til EN 149:2001 + A1:2014 og CE-merke 0086 (EN 149:2001 + A1:2009 FFP3 NR).

 

Mer informasjon
Leverandør PVU BERGEN
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
Copyright © 2020 Skando AS. Alle rettigheter forbeholdt.